Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Barna Porters

Serveis de conserges i porters per a, comunitats de veïns, Edificis d'oficines, Aparcaments, hotels, Esdeveniments esportius i espectacles públics. Controladors d'accessos homologats i Agents cívics.

Som especialistes en esdeveniments esportius i espectables públics que es generen grans moviments de masses i aglomeracions de gent.

Els anys d’ experiència és el nostre valor afegit.

Tenim una gran disponibilitat de personal, 24h els 365 dies de l´any. També tenim una de les plantilles mes importants de controladors d’accessos a nivell del territori català.

Una gran capacitat de reacció envers situacions inesperades és un dels nostres punts forts.

Molts anys d´experiència ens avalen en la gestió d´edificis d´oficines, comunitats de veïns, aparcaments i hotels.

Barna Porters disposa d’una potent aplicació informàtica denomina “SERVIAP SERVEIS”, que fa que la gestió, informació i les incidències siguin rebudes per els nostres clients a temps real. Serviap Servei es una aplicació registrada i propietat de Barna Porters.

Un equip de responsables d´operacions amb formació molt tècnica i domini professional d´anglès;

  • Coordinen grups de treball.
  • Fan funcions d´atenció al client.
  • Formació en equip de Primera intervenció.
  • Formació en DEA.
  • Servei Premium (personal amb extra de bona imatge i anglès).