Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Les empreses del GRUP BARNA PORTERS gestionen la seguretat i control del Carnaval Sitges 2018

Publicat el 07/05/2018

Prop d'un miler de persones, entre Policia Local, Mossos d'Esquadra, vigilància privada, Bombers, Protecció Civil, Creu Roja i Servei d'emergències mèdiques han estat treballant pel bon desenvolupament del Carnaval. Un servei de prevenció, seguretat i assistència sanitària claus per a poder gaudir d'un bon Carnaval.

Un any mes la seguretat al Carnaval de Sitges 2018 ha sigut tot un èxit. Les empreses del Grup Barna Porters varen prestar serveis de seguretat privada i personal de control d’accessos i personal de serveis auxiliars amb col·laboració del Cos de Mossos de Esquadra i de la policia local de Sitges.

 

Un any mes hem rebut les felicitacions del dos cossos policials i també de l´Ajuntament de Sitges, on aquests 2018 no s´ha tingut cap queixa per part dels gremis implicats.

 

Felicitem els mes de 150 efectius de les empreses del Grup Barna Porters que varen participar en el servei del Carnaval 2015.