Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

EL GRUP BARNA PORTERS PRESENT EN EL CATALUNYA - EUSKADI EN EL CAMP NOU.

Publicat el 28/12/2015

EL GRUP BARNA PORTERS PRESENT EN EL CATALUNYA - EUSKADI EN EL CAMP NOU.

ÈXIT DE CONVOCATÒRIA EN EL CATALUNYA - EUSKADI.
El Camp Nou va viure una molt bona entrada amb 51.224 esperadors. Per la seva part, al Miniestadi es va superar el rècord d´assistència en un partit de futbol femení a Catalunya amb 4.106 espectadors.
 
La gran festa del futbol català va acabar amb les dues Copes del Centenari a l´avió que portava a l’Euskal Selekzioa al País Basc a casa, però els duels es van guanyar socialment a la graderia. 
 
La societat catalana, tot i la complexitat del dia, va respondre. Les grades del Camp Nou va enregistrar el millor ambient en un partit de la Selecció Catalana dels últims anys. Més de 50.000 espectadors van poder viure en directe el duel davant Euskadi. La satisfacció no va poder venir del resultat, però sí de la imatge que va projectar el futbol català. Copa, pilota commemorativa, focs d´artifici, un Camp Nou decorat per l’ocasió... i una organització com si d´un partit de Champions League es tractés. 
 
Llotja de personalitats
 
També la zona més noble de l´Estadi del FC Barcelona va viure una nit important. El president en funcions de la Generalitat de Catalunya, el Lehendakari Basc, el Secretari General de l´Esport, el Director d’Esports del Govern Basc, membre de junta directiva de totes dues federacions, presidents del futbol català... tothom va voler viure aquesta festa, que va demostrar que vol ser més que un partit a l´any. 
 
No es varen produir grans problemes de Seguretat i va estar tot molt controlat. El dispositiu de seguretat i auxiliars va ser de mes de 1.000 efectius entre les que el Grup Barna Porters va aportar tambe molt personal.
 
La direccio de seguretat del partit va esta coordinada per el responsable de seguretat de la FCF el Sr. Albert Mazo que tambe es el Director General del Grup Barna Porters, ja que el Grup Barna Porters es el proveidor oficial de seguretat i serveis de la Federacio Catalana de Futbol.
 
Noticies Grup BP.