Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

El Grup Barna Porters disposa d’una amplia borsa de treball en la que minuciosament s’avaluen les dades bàsiques dels candidats. Posteriorment, el departament de selecció de personal realitza un test i una entrevista personal per estudiar el perfil professional i humà del futur component per treballar en alguna de les empreses del Grup Barna Porters. En les entrevistes personals es pot definir el treball mes adequat segons els seu perfil i els seus mèrits...

 

El Grup Barna Porters treballa en la formació interna bàsica dels nostres treballadors. El nostre centre de formació homologat per Seguretat Privada BPS FORMACIO elabora cursos especialitzats i de reciclatge continu.

 

Tot el nostre personal rep com complement, un programa d’accions formatives destinades a les seves actuacions com a les seves especialitzacions.

AUXILIARES/ACOMODADORES

AUXILIARES/ACOMODADORES

Empresa: Barna Porters

Lloc a cobrir: AUXILIARES/ACOMODADORES
Nombre de llocs a cobrir: 20
Relació laboral: Contrato de eventos
Durada del contracte: temporada 2015-2016
Tipus de jornada: 40 horas mensuales

AUXILIARES/ACOMODADORES para cubrir la temporada de eventos culturales y deportivos 2015-2016, de carácter puntual, que se realizan en la población de Barcelona.Se busca personal activo, con buena presencia y con habilidades comunicativas. Muy valorable el conocimiento de idiomas. Valorable, conocimiento de nglés hablado y otros idiomas. Vehículo propio. Compatible con estudios u otro trabajo.

CONTROLADORES DE ACCESOS CON TIP

CONTROLADORES DE ACCESOS CON TIP

Empresa: Barna Porters

Lloc a cobrir: CONTROLADORES DE ACCESOS CON TIP
Nombre de llocs a cobrir: 50
Relació laboral: Contrato de eventos
Durada del contracte: temporada 2015-2016
Tipus de jornada: 60 hores mensuales

CONTROLADORES DE ACCESOS, para cubrir la temporada de eventos culturales y deportivos 2015-2016, de carácter puntual, que se realizan en la población de Barcelona. Se busca personal activo, con buena presencia y con habilidades comunicativas. Muy valorable el conocimiento de idiomas. Se valora, Curso de Controlador/a Accesos, Inglés hablado y otros idiomas, Vehículo propio. Compatible con estudios u otro trabajo.

Auxiliar de Serveis i Porters

AUXILIARES DE SERVICIOS / CONSERJERIAS

Empresa: Barna Porters

Lloc a cobrir: AUXILIARES DE SERVICIOS / CONSERJERIAS
Nombre de llocs a cobrir: 20
Relació laboral: Jornada complerta
Durada del contracte: 6 mesos
Tipus de jornada:

AUXILIARES DE SERVICIOS / CONSERJERIAS, en instalaciones clientes (Comunidades de Propietarios, Oficinas, Garajes, Hoteles, Comercios, etc.) para realizar tareas de comprobación del estado de las instalaciones, tareas de recepción, comprobación de visitantes, custodia de llaves, limpieza y mantenimiento, etc.

Vigilant de Seguretat

VIGILANT DE SEGURETAT PER ESDEVENIMENTS

Empresa: Barna Seguretat

Lloc a cobrir: VIGILANT DE SEGURETAT PER ESDEVENIMENTS
Nombre de llocs a cobrir: 50 places
Relació laboral: Contracte temporada (200 hores anuals)
Durada del contracte: Temporada 2015-2016, jornada mensual
Tipus de jornada: Parcial

Incorporació a la plantilla de vigilants de seguretat per esdeveniments esportius i espectacles públics. El vigilant de seguretat te que disposar del TIP i del curs en esdeveniments i espectacles. Es valora bona presencia, formalitat, disponibilitat principalment les tardes i caps de setmana. Es valora coneixement parlat de l'anglès i altres idiomes, així com altres titulacions o cursos realitzats. Incorporació immediata.