Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Barna Dron

Els nostres serveis i punts forts, la Divisio Dron. L'empresa Barna Porters Seguretat en la seva aposta per les noves tecnologies ja es empresa homologada per l'Agencia Estatal Seguretat Aérea “AESA” per l'ús de drons, anomenats RPAS.

Per a mes informació contacti amb nosaltres en el telèfon 902 107 720 Els nostres serveis i punts forts, la Divsio Dron.

 
L’empresa Barna Porters Seguretat en la seva aposta per les noves tecnologies ja es empresa homologada per l’Agencia Estatal Seguretat Aérea “AESA” per l’ús de drons, anomenats RPAS.
 
La unitat Dron ja disposa de 4 unitats de Dron i té actualment una plantilla de 6 vigilants de seguretat que tenen el títol oficial de pilots.
 
La nostra companyia pot realitzar vigilància a l’interior d’instal·lacions amb drons de vigilància capaços de dur a terme, de forma autónoma, les seves funcions en espais interiors i exteriors. Es tracta de la realització de rondes de vigilància a les instal·lacions empresarials dels nostres clients perqué puguin ser vigilades amb les totals garanties per un dron des de la visió alçada i que complementa les tasques dels vigilants de seguretat. La nostra empresa està portant a terme la gestió integral del servei de vigilància utilitzant els drons.
 
El dron realitza en cada moment un reconeixement del seu entorn i és capaç de detectar obstacles i superar-los. Els drons disposen de càmeres de gravació tradicional i també de càmeres de visió tèrmica i infraroja, amb capacitat per a la detecció de cossos en funció de la temperatura que, d’altra forma, serien invisibles per a l’ull humà.
 
Des de la Unitat dron som conscients que tenim una gran responsabilitat a sobre nostre i per aquesta raó comptem amb els sistemes de seguretat tant de hardware com de software pels nostres drons, això ens permet assegurar, no només la seguretat davant de possibles errades de motors o pèrdues de senyal sinó de la seguretat davant d’impactes inesperats. Els nostres pilots tenen la titulació disponible.
 
Barna Seguretat utilitza drons específics per a cada treball. Disposem de drons amb càmeres d’última generació i amb una gran precisió en els moviments.