Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Anti Dron

Els nostres serveis i punts forts, la Divisió Dron. L'empresa Barna Porters Seguretat en la seva aposta per les noves tecnologies ja es empresa homologada per l'Agencia Estatal Seguretat Aérea “AESA” per l'ús de drons, anomenats RPAS.

Sistema antidron de mà portàtil:

Les prestacions de l’equip antidron portàtil de ma, es un equip de mà, fàcil de portar mitjançant una maleta amb rodes. El pes de l’equip es de 2Kg. Funciona amb bateria, amb una autonomia de la bateria d’unes 2 hores d’ús continuat. La seva distància d’abast es entre 800 metres i 1000 metres, tenint en compte sempre l’entorn de la instal•lació. El seu angle de cobertura de 90°. El nombre de canals d’inhibició seleccionables en el visualitzador: es de 4ch. El nombre de canals amb possibilitat d’activació al mateix temps: 1/2/3/tots. El tipus de freqüències d’inhibició i el seu temps d’activació i efectivitat es de 5 segons.

El tipus de servei que inclou el operatiu es, desplaçament de l’equip a les instal•lacions, servei d’un tècnic de sistemes amb l’equip portàtil, ajustament i preparació de l’equip, visualització ocular i amb tots els mitjans per a la detecció de possibles drons, activació de l’equip i si s’escau. Sempre es farà sota les ordres i d’autoritzacions pertinents.

Per tal de pogué contractar el servei, es important per les seves necessitats que la ubicació sigui en el punt més elevat de la instal•lació, disposar d’un lloc per poder treballar amb un ordinador, tenir si es possible connexió a internet.

Sistema portàtil incorporat a un remolc:

Les prestacions de l’equip antidron portàtil amb remolc, es un equip que va remolcat amb un vehicle de Barna Porters Seguretat. El pes de l’equip es d’uns 750Kg, la seva alimentació amb corrent AC 220v o autònom amb un generador de D3 6000KW de gasolina. Els equips estan integrats al remolc i tenen detecció e inhibició. La seva distància d’abast son uns 800m aproximadament, tenen un angle de cobertura d’antena 90°. La gestió del sistema de detecció a través d’un programari personalitzat des de la unitat mòbil. El temps d’activació es continuat durant tot l’operatiu. El sistema de inhibició es de tipus d’antena omnidireccional tipus cúpula. La seva distància d’abast aproximada amb la cúpula es d’un 4Km de diàmetre o 2Km de radi. Sempre tenint en compte l’entorn de la instal•lació i son dades aproximades. La altura de la cúpula de 800m a 1000m. Els nombre de canals seleccionables son 6 canals. El nombre de canals amb possibilitat d’activació al mateix temps: 1/2/3/4/5/tots. Els tipus de freqüències d’inhibició son molt amplies. Per ordre expressa es podria programar qualsevol tipus de freqüència a inhibir. Gestió del sistema d’inhibició a través del programari personalitzat e integrat a dins de la unitat mòbil.

El tipus de servei que inclou el operatiu es el desplaçament del remolc a les instal•lacions on es realitzarà el servei. El servei va dotat de dos tècnics de sistemes. El servei inclou el muntatge, desplegament de l’equip, ajustaments i verificacions de tots els elements. La posada en marxa dels equips i del programari de detecció i inhibició. El seguiment continuat durant tot l’operatiu del sistema de detecció de possibles drons, comunicant e informant de en tot moment al nostre client, centre de control operatiu, ets. Activació de l’equip si s’escau., sempre es farà sota les ordres i l’autorització del client o de la autoritat competent. En finalitzar el servei es farà la desconnexió, desmuntatge i retirada de l’equí. Es farà al finalitzar un informe i comunicació de les incidències i de la informació destacada. Per tal de pogué contractar el servei es important una bona ubicació en el punt més efectiu segons determini l’enginyeria. Entre uns 20m2 aproximadament. S’ha de tenir accés a una toma de corrent AC 220V, en cas de no poder-ne disposar s’utilitzarà un generador autònom i s’aplicarà el suplement del combustible utilitzat. Comunicacions internes entre la unitat i el client o comandaments policials.