Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

JORNADA DE PRESENTACIÓ DEL PROTOCOL CONTRA LES VIOLÈNCIES SEXUALS EN ENTORNS D'OCI.

Publicat el 08/06/2019

Barna Seguretat com a part integrant del grup de treball que va col.laborar en l´elaboració del Protocol contra les violències sexuals en entorns d´oci, va participar a la Jornada de presentació del mateix, que va tenir lloc a la Sala Apolo de Barcelona i que va comptar amb nombrosos representants del sector de la seguretat privada i de l´oci nocturn.

La Presentació que va comptar amb la presència del conseller d´Interior Sr. Miquel Buch i el Director de l´DGAS Sr. Jordi Jardí, va estar a càrrec de representants del Gabinet de Seguretat del Departament d´Interior de la Generalitat i de la PG-ME, que van fer una excel.lent exposició tant a nivell teòric com pràctic del Protocol.

Una de les novetats principals del Protocol, a més de contemplar l´actuació tant preventiva com reactiva dels vigilants de seguretat, és la possibilitat que aquests formulin la corresponent denúncia en cas d´infracció administrativa en matèria de violència sexual.

Al acte va assistir el Presidente, Director General i responsable de formacio del Grup Barna Porters.

Noticies del Grup BP.