Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

DIA INTERNACIONAL D'AGRAIMENT AL PERSONAL DE LA NETEJA, DIA 16 D'OCTUBRE VOLEM COMPTAR AMB EL VOSTRE SUPORT.

Publicat el 16/10/2020

Benvolgut/da , des de la divisio de neteja del Grup BP, estem donant suport a una campanya per reconèixer el sector de la neteja.


El 16 d´octubre és el "DIA INTERNACIONAL D´AGRAÏMENT AL PERSONAL DE NETEJA", us volem convidar a unir-vos a aquesta campanya de reconeixement a milers de persones que formen aquest sector, sovint menyspreat, que presten un servei molt important i que creiem que mereixen un reconeixement especial per la seva tasca, especialment aquest any per la seva implicació en la lluita contra la COVID-19.

La campanya està promoguda per les federacions nacionals d´empreses de neteja AFELIN i ASPEL en reconeixement a l´esforç del seu personal i amb el suport de la revista professional E&L.

Es tracta d´una campanya solidària que consisteix a difondre el text i el vídeo a les xarxes socials, el 16 d´octubre.

PODEU VEURE EL VIDEO EN EL ENLLAÇ DE LA URL.

Avui és #DiaInternacionalAgradecimientoPersonalLimpieza, un servei fonamental que contribueix al benestar i la salut de les persones.
Des d´aquí, el nostre agraïment a tots els professionals del sector, pel seu esforç i dedicació.
#LimpiezaServicioEsencial

Noticies Grup BP.