Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

EL GRUP BARNA PORTERS SE SUMA AL PROTOCOL DE SEGURETAT EN ENTORNS D'OCI.

Publicat el 11/12/2019

Ahir el Grup Barna Porters va fer un pas endavant en la seva historia. El Grup Barna Porters va signar el conveni del protocol de Seguretat en entorns d´oci.

La signatura es va dur a terme a les instal.lacions del Departament d´Interior de la Generalitat de Catalunya. En el acte de la signatura va esta presidida per el Conseller d´Interior Sr. Miquel Buch, el Director d’administraciķ de la Seguretat Jordi Jardí, personal del departament d´interior que han treballar en la elaboraciķ del protocol, el Presidente del Grup Barna Porters Sr. Roberto Vicente Blanco, el Director General i Cap de seguretat del Grup Barna Porters Sr. Albert Mazo Maciā i la responsable del centre de formaciķ del mateix grup Srta. Rebeca Aller Abad.

Adjuntem comunicats publicats en el twitter del departament d´interior i també del mateix Conseller, així com una fotografia de la signatura.

Per tal de tenir informaciķ sobre el protocol de seguretat en entorns d´oci us informen que podeu consultar tota la informaciķ en la web del departament https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/seguretat/violencia-masclista-i-domestica/violencies-sexuals-en-entorns-doci.

El Cap de Seguretat del Grup Barna Porters va treballar de forma activa en els grups de treball que varen portar a la elaboraciķ del protocol de seguretat fins la seva aprovaciķ e implementaciķ.

Ara el Grup Barna Porters formarā durant els propers quatre anys que dura el conveni haurā de forma a 1.500 treballadors de les diferents empreses del grup. Aquests personal serā format al centre de formaciķ del mateix grup BPS Formacio.

En els seguents enllaįos podreu veura la informacio publicada

- https://twitter.com/interiorcat/status/1204466144977006592
- https://twitter.com/MiquelBuch/status/1204449782959345664


Noticies Grup Barna Porters.