Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

El Grup Barna Porters disposa d’una amplia borsa de treball en la que minuciosament s’avaluen les dades bàsiques dels candidats. Posteriorment, el departament de selecció de personal realitza un test i una entrevista personal per estudiar el perfil professional i humà del futur component per treballar en alguna de les empreses del Grup Barna Porters. En les entrevistes personals es pot definir el treball mes adequat segons els seu perfil i els seus mèrits...

 

El Grup Barna Porters treballa en la formació interna bàsica dels nostres treballadors. El nostre centre de formació homologat per Seguretat Privada BPS FORMACIO elabora cursos especialitzats i de reciclatge continu.

 

Tot el nostre personal rep com complement, un programa d’accions formatives destinades a les seves actuacions com a les seves especialitzacions.

AUXILIARS ZONA SITGES-GARRAF
Publicat el 14/04/2022

AUXILIARS ZONA SITGES-GARRAF

Empresa: Barna Porters

Lloc a cobrir: Auxiliars de serveis a la zona Sitges
Nombre de llocs a cobrir: 5
Relació laboral: contracte indefinit
Durada del contracte: contracte indefinit
Tipus de jornada:

AUXILIARS DE SERVEIS per instal-lacions dels nostres clients. El treball consisteix en fer tasques de comprovació de l'estat de les instal-lacions, tasques de recepció, control d' accessos, atenció als visitants. Es requereix coneixements d'informàtica a nivell usuari. Incorporació immediata.

VIGILANTS DE SEGURETAT PER ESDEVENIMENTS

VIGILANTS DE SEGURETAT PER ESDEVENIMENTS

Empresa: Barna Seguretat

Lloc a cobrir: VIGILANTS DE SEGURETAT PER ESDEVENIMENTS
Nombre de llocs a cobrir: 20 Places
Relació laboral: Incorporació a la plantilla d´esdeveniments
Durada del contracte: Indefinit
Tipus de jornada: Esdeveniments

Precisem incorporar a la plantilla vigilants de seguretat per cobrir la temporada d'esdeveniments esportius i culturals. El vigilant de seguretat ha de disposar de la T.I.P. habilitada pel Ministeri de l'Interior i el curs d'esdeveniments i espectacles. Es requereix disponibilitat horària, principalment les tardes i caps de setmana. Incorporació immediata

Vigilants de seguretat amb llicencia d'armes i sense.

VIGILANTS DE SEGURETAT

Empresa: Barna Seguretat

Lloc a cobrir: VIGILANTS DE SEGURETAT
Nombre de llocs a cobrir: 10
Relació laboral: Incorporació a la plantilla de l´empresa
Durada del contracte: Indefinit
Tipus de jornada: Jornada completa o mitja jornada

Incorporació a la plantilla de vigilants de seguretat per donar cobertura a serveis fixes de l'empresa. És imprescindible  disposar de la TIP, es a dir, de la Targeta de Identificació Professional que els identifica com a treballadors professionals de la seguretat  privada. Es valora tenir llicencia d'armes en actiu, coneixement parlat d'anglès i altres idiomes, així com altres titulacions o cursos realitzats. Incorporació immediata. Disposem de serveis a jornada completa i també de mitja jornada.

Auxiliar de Serveis i Porters

AUXILIARS DE SERVEIS / CONSERGERIES

Empresa: Barna Porters

Lloc a cobrir: AUXILIARS DE SERVEIS / CONSERGERIES
Nombre de llocs a cobrir: 50
Relació laboral: Incorporació a la plantilla de l´empresa
Durada del contracte: Indefinit
Tipus de jornada: Jornada Completa

AUXILIARS DE SERVEIS / CONSERGERIES, per les instal-lacions (Comunitats de Propietaris, Oficines, Garatges, Hotels, Comerços, etc.) dels nostres clients. El treball consisteix en fer tasques de comprovació de l'estat de les instal-lacions, tasques de recepció, control d' accessos, atenció als visitants, neteja i manteniment del lloc de treball, etc.

CONTROLADORS D' ACCESSOS AMB LA TIP

CONTROLADORS D´ ACCESSOS AMB LA TIP

Empresa: Barna Porters

Lloc a cobrir: CONTROLADORS D´ ACCESSOS AMB LA TIP
Nombre de llocs a cobrir: 15
Relació laboral: Incorporació a la plantilla d´esdeveniments
Durada del contracte: Anual.
Tipus de jornada: Jornades minimes de 60 hores mensuals.

CONTROLADORS D'ACCESSOS, per cobrir la temporada d'esdeveniments culturals i esportius, de caràcter puntual, que es realitzen a la població de Barcelona i províncies. Es busca personal actiu i amb habilitats comunicatives. Molt valorable el coneixement d'idiomes. Es valora, Curs de Controlador / a Accessos, Anglès parlat, Vehicle propi. Treball compatible amb estudis o un altre treball.

AUXILIARS/ACOMODACIÓ/PORTERS

AUXILIARS/ACOMODACIÓ/PORTERS

Empresa: Barna Porters

Lloc a cobrir: AUXILIARS/ACOMODACIÓ/PORTERS
Nombre de llocs a cobrir: 150
Relació laboral: Incorporació a la plantilla d´esdeveniments
Durada del contracte: Anual
Tipus de jornada: fixa discontinuo

AUXILIARS-ACOMODADORS/ORES: Es busca personal actiu i amb habilitats comunicatives per treballar en la temporada d'esdeveniments culturals i esportius que es realitzen a la població de Barcelona o províncies. Si estàs interessat en treballar donant suport a l'organització de partits de futbol, concerts, fires ... envia'ns el teu currículum. Es valorarà el coneixement d'idiomes, principalment d'anglès parlat. I disposar de vehicle propi per desplaçar-te al lloc de treball. Aquest treball és compatible amb estudis o altres treballs

VIGILANT DE SEGURETAT UNITAT CANINA K9

VIGILANT DE SEGURETAT UNITAT CANINA K9

Empresa: Divisió Canina

Lloc a cobrir: VIGILANT DE SEGURETAT UNITAT CANINA K9
Nombre de llocs a cobrir: 5
Relació laboral: jornada completa.
Durada del contracte: contracte indefinit
Tipus de jornada: jornades completes.

Incorporació a la plantilla de vigilants de seguretat per donar cobertura a la nostre unitat canina. El vigilant de seguretat ha de disposar de la TIP i el curs de guia caní. Es valora bona presència,coneixement d'anglès i altres idiomes, així com altres titulacions o cursos realitzats amb gossos. Incorporació immediata.

PERSONAL DE NETEJA

PERSONAL DE NETEJA

Empresa: BNM Neteja i manteniment

Lloc a cobrir: PERSONAL DE NETEJA
Nombre de llocs a cobrir: 10
Relació laboral: Incorporació a la plantilla de l´empresa
Durada del contracte: 6 Mesos
Tipus de jornada: Completa o Parcial

PERSONAL DE NETEJA per treballar a les instal-lacions dels nostres clients: Comunitats de Propietaris, Edificis d'oficines, centres esportius, Empreses de transport, etc. per realitzar les tasques pròpies del lloc. És requereix tenir experiència en neteja.