Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

IMPORTANT- CERTIFICAT_AUTORESPONSABLE_DESPLACAMENT.

Publicat el 21/03/2020

Informacio important.

A partir de dilluns serà obligatori, per sortir al carrer, porta complimentada aquesta autodeclaració responsable. L’ha de complimentar i signar tota persona física que sortir al carrer.

En la roda de premsa del Conseller Buch va manifestar expressament que aquesta autodeclaració no substitueix el certificat d’empresa que heu estat fent servir fins ara. Per tant, els treballadors hauran de portar els dos documents: l’autodeclaració responsable que ompliran ells, i el certificat d’empresa.

També va posar de manifest que les Forces i Cossos de Seguretat podran fer les indagacions corresponent per comprovar la veracitat de la informació que consti en l’autodeclaració, procedint a sancionar en cas de que no s’ajusti a la realitat.

Us annexo enllaç per a que el pugueu reenvia i que el personal se’l pugui descarregar.

Adjuntem el document autoresponsable, tambe adjuntem el document de com s´ha de cumplimentar i que es pot fer amb el document.

Noticies Grup BP.