Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Neteja i desinfecció de les teves instal-lacions

MAQUINÀRIA NEBULITZADORA PER A LA NETEJA I DESINFECCIÓ
 
Una desinfecció sempre deu anar procedida d'una correcta neteja per eliminar la brutícia i la matèria orgànica que pot interferir en els desinfectants. És vital la periodicitat de la neteja i la desinfecció i es determinés en funció de l'trànsit i ocupació dels espais a les seves instal·lacions.
 
Per aquest motiu, Barna Neteja i Manteniment posa a disposició dels nostres clients maquinària nebulitzadora per a la neteja i desinfecció de les seves instal·lacions.
 
BNM Neteja i desinfecció
 
COM FUNCIONA UN NEBULITZADOR DE DESINFECTANT ULV?
 
ULV és sinònim d'ultra baix volum i normalment es refereix a màquines que generen un núvol fred format per petites gotes d'entre 5-50 microns. Aquests generadors de núvol fred s'utilitzen periòdicament per l'aplicació de desinfectants i virucides. Generalment es diu que la tecnologia ULV és millor pel medi ambient en comparació amb els mètodes tradicionals de nebulització tèrmica. Els models elèctrics que ofereix Barna Neteja i Manteniment, són molt més ràpids i millor solució que els sistemes manuals.
 
L'Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana l'ús de la tecnologia elèctrica en espais interiors. Al realitzar el treball elèctricament és possible arribar a cobrir la desinfecció d'espais de grans dimensions de forma ràpida i segura. Els nebulitzadors ULV es poden utilitzar en ambients domèstics, espais d'oficines, hospitals, hotels, magatzems.
 
PER QUÈ I PER A QUÈ FER UNA DESINFECCIÓ?
 
S'anomena desinfecció a l'aplicació on s'adopten mesures sanitàries per controlar i eliminar tot tipus d'agents infecciosos i patògens (Virus, Fongs, bacteris, etc.) Present en la pell dels éssers humans, animals, vegetals, o bé, en equipatges , càrregues de transport, contenidors, etc. impedint el creixement de microorganismes patògens en fase vegetativa que es trobin en organismes vius. És molt necessari realitzar una correcta desinfecció en les seves instal·lacions sobretot desinfectant les zones comunes de la comunitat, edificis d'oficines, hotels, llars, etc. i desinfecció també a les escales, ascensors, vestuaris, banys, i altres llocs de la instal·lació. Els productes de neteja domèstics moltes vegades no són suficients, i si utilitza una dosificació incorrecta pot ser contraproduent, és millor deixar-ho en mans d'un professional de Barna Neteja i Manteniment.
 
¿EN QUÈ CONSISTEIX LA DESINFECCIÓ?
 
Fent servir un poderós netejador desinfectant que actua enèrgicament contra els bacteris fongs etc. mitjançant una màquina termonebulització apliquem el producte per tot el perímetre a tractar, arribant a tots els possibles racons de difícil accés, aconseguint eliminar tot tipus d'agents infecciosos. Els productes que utilitzem no tenen termini de seguretat.
 

BNM Limpieza y desinfección